Alumínium redőny

Home / Alumínium redőny

Külsőtokos hőszigetelt alumínium redőny

Redőny típusok közül a legkorszerűbb. Teljesen alumínium szerkezet csapágyazott acéltengellyel, a redőnyléc gyárilag színezett (eloxált) alumíniumprofil, poliuretán habbal kitöltve, ami hő- és hangszigetelő.

A redőnylécek a biztonságosabb működés érdekében oldalirányú elcsúszás ellen ki vannak határolva (arriterezve). A lefutó sín kefézett alumínium.

Hőszigetelt külső tokos alumínium redőny

A redőny rejtett ütközővel ellátott. Kombinálható függőlegesen mozgatható rolós szúnyoghálóval egybeépítve is (kombi redőny). A redőny kézileg működtethető kívánság szerint gurtni vagy zsinór választásával, illetve motoros mozgatású is lehet távirányítóval vagy kapcsolóval.

 

Vakolható tokos hőszigetelt alumínium redőny

A redőnytok választható vakolható változatban is. A redőny az ablak külső síkjára van ráépítve oly módon, hogy a redőny dobozának külső széle egybeesik a már szigetelt fal síkjával, így vakolás után nem látszik a redőnydoboz, és az alsó szerelőnyíláson át hozzáférhető a redőny szerkezet. Ez a változat is kombinálható függőlegesen mozgatható rolós szúnyoghálóval egybeépítve is (kombi redőny) . A redőny kézileg működtethető kívánság szerint gurtni vagy zsinór választásával, illetve motoros mozgatású is lehet távirányítós vagy kapcsolós vezérléssel.

Hőszigetelt alumínium redőnyök árai

Az áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák.
Külső tokos alumínium redőny, sima: bruttó 20.000,- Ft/m2
Külső tokos alumínium redőny, kombi kivitel /rolós szúnyoghálóval egy tokban/: bruttó 26.100,- Ft/m2

Vakolható tokos alumínium redőny, sima: bruttó 21.400,- Ft/m2
Vakolható tokos alumínium redőny, kombi kivitel /rolós szúnyoghálóval egy tokban/: bruttó 28.900,- Ft/m2

Ajánlatot kérek