Műanyag ablakok

Home / Műanyag ablakok

Kömmerling műanyag ablakok, nyílászárók

Műanyag ablakok

Ár-érték arányban a legtöbb esetben a műanyag ablak a megfelelő választás, mert kevés karbantartást igényel, tartós, és nem utolsó sorban az ára is kedvező. Választhatunk faerezetes és színes profilok közül, melyek különleges megjelenéssel ruházzák fel az ablakokat.

Mi a Kömmerling német profilrendszerrel gyártott ablakok mellett tettük le a voksunkat, mely Európa első számú ablakprofil gyártója.

A jó ablak kiválasztásakor a legelső szempont a minőség mellett a hőszigetelési tulajdonság. A tok és szárnyszerkezetek hőátbocsátása együtt adja az úgynevezett Uw értéket, mely annál jobb, minél kisebb. 2018-tól hazánkban az új épületeknél már csak Uw=1,15W/m2K alatti hőátbocsátással bíró műanyag nyílászárókat lehet beépíteni.

A Kömmerling német profilrendszer 5 kamrás kivitele még két rétegű üveggel is megfelel ennek az előírásnak a maga 1,11 W/m2K-s Uw értékével, ami kategóriájában kiemelkedő.
Ha fokozottabb hőszigetelést szeretnénk, akkor választhatunk a 6 vagy 7 kamrás profilok közül, kombinálhatjuk 3 rétegű melegperemes, lágyfém bevonatos üvegezéssel, thermo betéttel. A felső kategória akár a 0,7 W/m2K értéket is eléri, így passzív házba is beépíthető.

Műanyag ablak kínálatunk

Ajánlatot kérek