Szekcionált garázskapu

Home / Szekcionált garázskapu

Szekcionált garázskapu

Cégünk Hörmann és Alutech garázskapuk forgalmazásával foglalkozik. Az aktuális árak tekintetében kérjük keressenek minket elérhetőségeinken.

A szekcionált garázskapu hőszigetelt, függőlegesen felfelé nyílik, kinyitáskor íves pályát bejárva a mennyezettel párhuzamos helyzetbe kerül. Többféle mintával rendelhető; a kazettaminta a leggyakoribb, de lehet széles vagy keskeny bordás is. Érdemes már a garázs megtervezésekor tájékozódni a szekcionált kapuk beépíthetőségi kritériumairól, hogy később ne érjék kellemetlen meglepetések.

A szekcionált garázskapuk anyaga

A belső és külső héj anyaga általában acél vagy alumínium. A két héj közt szigetelőréteg található, melynek anyaga sztirolhab vagy poliuretán. Az időjárás viszontagságainak való ellenállás miatt a kapupaneleket egy epoxi alapozóval és egy poliészter alapú bevonattal látják el, amely tartós védőréteget alkot.

Beépíthetőség

A szekcionált garázskapu beépítése minden olyan helyre lehetséges, ahol a nyílás mögött, kétoldalt legalább 10-10 és fölül legalább 12 cm hely van. Egyéb esetekben az átjárási méret csökkentésével megoldható akár a nyílásba történő beépítés is.

 

Szekcionált garázskapu galéria

A termékeket a képgalériában való lapozással tekintheti meg.

Szekcionált garázskapu
Szekcionált garázskapu
« 1 A 3 »

Ajánlatot kérek