Szúnyogháló

Home / Szúnyogháló

Szúnyoghálók típusai

Redőnybe épített rolós szúnyoghálók – lásd kombi redőnyök

Fix műanyag, vagy alumínium keretes szúnyogháló – az ablak méretére gyártva készül fehér, faerezetes fóliás kivitelben vagy RAL színben

Pliszé szúnyogháló – egyre nagyobb népszerűségnek örvend a pliszé szúnyogháló, mely nevét a háló plisszírozott kialakításáról kapta.

Számos pozitív tulajdonsággal rendelkezik. A hálót elhúzva élvezhetjük a szabad kilátást, élvezni a szabad kilátást.  Strapabíró, könnyű karbantartani, csendesen működik. Akár nagy méretű ajtókra, ablakokra is felszerelhető. Ha a nyílászáró és a redőny közé szeretnénk utólag nyitható szúnyoghálót szerelni, sokszor ez az egyedüli megoldás vékony kialakítása miatt.

 

Szúnyogháló tolóajtó – Optimális megoldás lehet erkélyajtókra, lehet egy vagy kétszárnyú is, készülhet széles vagy keskeny profillal.

Szúnyoghálós nyíló ajtó – Ez a szúnyogháló ajtó típus a legegyszerűbb választás, mert nagyon tartós és nem igényel karbantartást hosszú időn keresztül. A középen futó merevítő, egyben a fogantyú is. Lehet jobbos és balos nyitás irányú.

 

Szúnyoghálók árai

Ajánlatot kérek