Alumínium redőny

Home / Alumínium redőny

Külsőtokos hőszigetelt alumínium redőny

Redőny típusok közül a legkorszerűbb. Teljesen alumínium szerkezet csapágyazott acéltengellyel, a redőnyléc gyárilag színezett (eloxált) alumíniumprofil, poliuretán habbal kitöltve, ami hő- és hangszigetelő.

A redőnylécek a biztonságosabb működés érdekében oldalirányú elcsúszás ellen ki vannak határolva (arriterezve). A lefutó sín kefézett alumínium.

Hőszigetelt külső tokos alumínium redőny

A redőny rejtett ütközővel ellátott. Kombinálható függőlegesen mozgatható rolós szúnyoghálóval egybeépítve is (kombi redőny). A redőny kézileg működtethető kívánság szerint gurtni vagy zsinór választásával, illetve motoros mozgatású is lehet távirányítóval vagy kapcsolóval.

 

Vakolható tokos hőszigetelt alumínium redőny

A redőnytok választható vakolható változatban is. A redőny az ablak külső síkjára van ráépítve oly módon, hogy a redőny dobozának külső széle egybeesik a már szigetelt fal síkjával, így vakolás után nem látszik a redőnydoboz, és az alsó szerelőnyíláson át hozzáférhető a redőny szerkezet. Ez a változat is kombinálható függőlegesen mozgatható rolós szúnyoghálóval egybeépítve is (kombi redőny) . A redőny kézileg működtethető kívánság szerint gurtni vagy zsinór választásával, illetve motoros mozgatású is lehet távirányítós vagy kapcsolós vezérléssel.

Hőszigetelt alumínium redőnyök árai

Az aktuális árainkról kérjük érdeklődjön elérhetőségeink egyikén.
Külső tokos alumínium redőny, sima
Külső tokos alumínium redőny, kombi kivitel /rolós szúnyoghálóval egy tokban

Vakolható tokos alumínium redőny, sima
Vakolható tokos alumínium redőny, kombi kivitel /rolós szúnyoghálóval egy tokban

Ajánlatot kérek